Pole Point Girls

Igår när Jossan var här så kollade vi på våra dansklipp som ligger ute på Youtube. Jag hatar att se mig själv i rörlig bild (du kanske förstår ångesten jag hade när jag skulle vara med TV3's matlagningsprogram) men igår fick jag ingen ångest alls när vi kollade på våra dansvideos. Väldigt märkligt, har jag vuxit ifrån min rädsla att se mig själv? Eller har jag släppt min prestationsångest en aning? Dock vill jag inte se mitt och Claudias uppträdande från Jossans 30-års fest. Har en känsla av att allt inte sitter som en smäck och det är nog där det skiter sig. Vet jag att jag inte har satt något till 100% så kan jag inte se. Haha! 
 
Men nu har det gått över ett år sedan vi publicerade vår Privacy-koreografi och jag har typ glömt det jag missat så nu bjuder jag på dessa klipp. För att jag är så stolt över det vi har skapat.
 
 
 
 
 
Tänk att mina barn och barnbarn kommer att kunna se när morsan/mormor/farmor var en yngling och kunde röra sig som en gudinna. Haha! 
 
2018 var ett dåligt dansår för PPG, nu hoppas jag verkligen att vi kommer att komma igång med ny koreografi.
 
Vi börjar med vårt första klipp, en koreografi på över 7 minuter som vi tolkade från The Royal Family. 
 
 
 
 
 En koreografi som alltid kommer att ligga mig varmt om hjärtat är Dance For You 💗
 
 
 
Ni måste se slutet på detta klipp, skrattade så mycket igår när jag såg det. Hade helt missat slutet som vi hade klippt in 😂
 
 
 
Beyoncé - Chris Brown - Dans - Pole Point Girls - Rihanna - Youtube