Hur Svårt Ska Det Vara

Nu innan påsk så tog mitt förhållande slut. Såhär i efterhand så vet jag inte om man kan kalla det ett förhållande. Kanske har jag för höga krav och är för kräsen, eller så var det helt enkelt inte helt rätt. 

Jag har inte känt såhär förut att jag just vill ha en relation. Utan då har jag mer varit kär och har jag inte varit kär så har jag trivts superbra med mig själv och att vara singel. Har absolut inte problem med att vara själv men att dela vardagen tillsammans med någon är ju väldigt lyxigt. Visste inte att jag skulle gilla det så mycket. Tycker synd om pojkarna på jobbet, babblar sönder dem om dagarna 😂 men har ju iaf några pojkar att skämma bort med dans, skratt, musikquiz, fika osv.

Men jag inser att jag är en väldigt bra flickvän och skulle jag vara kille så skulle jag verkligen vilja ha en tjej som mig. Kan jag klona mig själv och göra klonen till en kille? Perfect match! 

Grejen är att jag känner mig själv väldigt bra, och jag vet vad jag behöver för partner i mitt liv. Önskar att han äntrade mitt liv efter juni månad. Fast sånt där kan man nog inte bara bestämma. Kanske ska jag affirmera lite mer, jag brukar ju oftast få det jag vill ha då. 

Jag är verkligen en förhållandetjej, en fantastisk sådan och det vill jag inte ge bort till vem som helst. Men det bästa med mig i ett förhållande är lugnet jag fylls av, kanske är det oxitycinet som utsöndras som gör mig till en mer harmonisk människa. 

Vill tillbaka till den känslan ❤️ 

(null)


(null)