Birsta City-husfest

Igår var det prisutdelning, fest och jubileum med Birsta City. För er som inte vet så har jag arbetat extra under våren och sommaren. 

Jag var i våras underklädesmodell för Change Lingerie när Birsta City firade 10 års-jubileum. Jag blev då i samma veva erbjuden att jobba extra då jag lockade in kunder till butiken och promotade underkläderna väldigt bra. Jag är själv helt såld på Changes underkläder. 

(null)

Så det var så allt började och igår var det alltså fest.  Temat var jubileum. 

(null)

(null)

Jossan min vän, dansinstruktör och chef vann pris som årets ledare, ett pris som var så välförtjänt. Gudarna ska veta att denna kvinna är något utöver det vanliga. Hon är helt amazing och det finns ingen som henne ❤️  hon kommer gå långt denna brud. 

Väl värd kvinna att vinna pris som årets ledare. 

(null)

(null)

(null)
Mina älsklingar 💕

(null)

(null)

Claudia den underbaringen hade skickat in en motivering och nominerat mig till årets glädjespridare. 

"I mina ögon har du vunnit denna kategori! Här är min motivering babe: 
Med ditt stora leende och härliga fniss är du en naturlig glädjespridare! Att få jobba med dig är fantastiskt, du lyfter energinivån och i ditt glada driv tar du med dig alla du möter. I butiken skapar du alltid en positiv stämning, vilket har bidragit till att så många kunder trivs hos oss extra mycket. Tacksamt över att få jobba med en energiknippe som dig! Sandra Andersson, ditt fina välkomnande, ditt positiva sätt att vara och din service inriktade attityd till jobbet gör dig utan tvekan värd till Årets Glädjespridare."

Hur fint?! 😍 Förstår du hur härligt och kul vi har på jobbet? 

Har fått så mycket kärlek denna helg från vänner och arbetskamrater kommer lever länge på det. Är så tacksam över att ha fått träffa så mycket fantastiska människor via mitt arbete. Jag är lyckligt lottad på den fronten ❤️ 

Kvällen fortsatte sedan ute i Sundsvalls nattliv. En utav de bättre kvällarna.

Idag har jag varit trött och sovit större delen av dagen. Jag hoppas jag kommer vara pigg imorgon då en ny arbetsdag väntar och en ny vecka. 

(null)