Sandra Spanar: Tema guld

Tänkte börja med ett inlägg som kommer att vara återkommande veckovis, nämligen Sandra spanar. Helt enkelt så tipsar jag er om inredning som jag gillar. Kan även vara skönhet, poddar, böcker eller vad som helst som jag gillar. Kul va? :) 
 
Idag har jag spanat igenom H&M Home's sortiment och hittat tre guldklimpar (med betoning på guld) som jag mer än gärna skulle implementera i mitt hem. Jag har fokuserat idag på just dekorationer. 
 
 
 
Spegeln tänker jag in i en tavelvägg tillsammans med svarta ramar. Jag tycker att det är fint att blanda in små speglar, lampetter eller vägghängda vaser i en tavelvägg, det blir mer spännande. Vill man vara riktigt modig så kör på med bara speglar i olika former. Se bild nedan, här har man lyckats att få ihop det till en snygg enhet. 
 
 
Krukan med fat gillar jag mycket, jag tycker att det gör väldigt mycket med ett litet fat under krukan. Det känns lyxigt. Just nu är jag inne i en period där jag vill ha krukor som går i naturtoner, alltså inte svarta eller kritvita krukor. Tycker det känns mer harmoniskt med krukor i beige, mullvad, grått och gräddvitt. 
 
Doftljusen tycker jag är fina var för sig eller tillsammans på en ljusbricka. Det lilla guldemblemet tycker jag gör mycket då ljuset i sig är väldigt stilrent. 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och bege mig ner på stan för att köpa en liten present :) 
Önskar dig en fin lördag!
 
 
 
 
 
 
 
 
Guld - H&M Home