Yoga

Igårkväll så yogade jag och Annie. Ett ganska jobbigt pass för att vara just yoga. Tycker inte heller att just det passet vi var på är särskilt kul om jag ska vara ärlig. Men det är hälsosamt för kroppen. 
 
Efter yogan så lyckades jag norpa en mysstund med Ophelia i soffan. Mitt goal är att hon ska bli en mysis delux.
 
 
Hon är nämligen inte ett sån där katt som gillar att mysa i soffan eller i knät. Bara om det är på hennes villkor och då främst mitt i natten när jag ligger och sover. Då passar hon på att sätta sig på mitt ansikte, slicka mig i ansiktet med hennes sträva tunga och trampa med tassar och klor på min tunnaste hud. Just om NÄR det ska gosas är vårt största problem i hennes och mitt förhållande. Jag vill gosa efter jobbet i soffan, hon vill gosa mitt i natten när jag sover som bäst. 
 
Nåväl, söt är hon. Det kan jag inte ta ifrån henne. Speciellt söt är hon när jag ligger i sängen och läser, viker ner boken och möts av en Ophelia som ligger bredvid och håller i sin bästa kattleksak med sina små små söta lurviga tassar. 
 
 
Gud hjälpe mig, hon är så söt så jag vill äta upp henne. 
 
Berättade jag för dig att jag var på återbesök för mina ögonbryn förra veckan? Nu är det vaselin som gäller i två dagar till samt inget smink. Gillar inte att gå med osminkade bryn, men visst är de fina? Bästa som hänt mitt ansikte är bryntatuering.