Tråkig Måndag

Visst var helgen helt fantastisk? 😍🍁🍂 

Helt magiskt väder, hösten visar sig verkligen från sin vackraste sida, ända tills idag. Grått, trist och tråkigt. 

Jag piggade upp förmiddagen med att inhandla ljuslyktor till loungen på jobbet. Är inte 100% nöjd men det får duga tillsvidare. 

(null)

(null)

Jag var verkligen överallt och hittade absolut ingenting som föll mig i smaken. Hittade tillslut 5 stycken lyktor från Jysk. Jag handlar aldrig på Jysk så det var verkligen en högoddsare att jag gick in dit. 

I övrigt så har grabbarna varit extremt tråkiga idag på jobbet och pratat om saker som är rena grekiskan för mig.  Missförstå mig rätt, jag älskar att arbeta med män men alltså att diskutera kassettbandens funktion när man stoppar i en kabel i vad-det-nu-var ingående i 20 minuter så blir jag helt matt. Saker som inte går att greppa för fem öre om man inte är insatt i termerna osv. Däremot gillar jag att prata och diskutera sådant som jag kan greppa eller åtminstone ha en liten aning om. 

Ibland kan rasterna och luncherna kännas som rena rama Jeopardy där man ska slå alla på fingrarna med sin kunskap. Tröttsamt ömsom riktigt lärorikt och kul vissa dagar. Men mest är det faktiskt kul, jag ska inte klaga :) men idag var det trist! ;) 

(null)

Blir nyfiken på vad som avhandlas på andras kafferaster? Pratar ni om något vettigt eller sitter alla med en varsin telefon och sin sociala media? 

Jag kan erkänna att jag spelar Candy Crush väldigt flitigt ;) men hör jag något kul så droppar jag det och hänger med i snacket :) 

(null)