Elmässa

Har igår och idag varit på mitt livs första elmässa. Om jag tyckte att det var intressant? Absolut. 

Kom hem i eftermiddags och är väldigt trött. Igår efter mässan som var i Kista åkte vi till hotellet i Stockholm och gjorde oss i ordning för middag på Griffins Steakhouse. 

Hade på mig en blazer-klänning i omlottmodell från H&M, under hade jag ett svart nattlinne i silke från Change Lingerie med fin spets i urringningen. Silke är förövrigt ett fantastiskt tyg som kyler när det är varmt och värmer när det är kallt. Jätteskönt att sova och dessutom rätt sexy ifall man är på det humöret. Rekommenderas! 

(null)

(null)

Drack mitt livs godaste rödvin på Griffins Steakhouse, ett rioja som jag blev väldigt sugen på att beställa från Systembolaget. El Puntido heter vinet. Jag är inget fan av jordiga och sträva röda viner och detta var allt annat än just det. M a g i s k t! 

(null)

Imorgon är det back till momsarna och mina siffror. Denna vecka har varit så bra. Var på bio med Annie i onsdags och såg A Star Is Born med Bradly Cooper och Lady Gaga. Trodde inte att filmen skulle vara så bra som den faktiskt var och jag trodde inte att jag skulle sitta och gråta så som jag faktiskt gjorde. 

Ikväll var planen att jag skulle möta upp Jossan, Claudia och Erica på stan för middag och vin. Men jag är så trött. Dock så sov jag bättre inatt än vad jag gjort någon annan dag denna vecka men jag ligger nog back ändå på sömnkontot. Så flickorna fick dinnera utan mig. 


(null)