Veckan Som Varit

I tisdags hoppade jag in på Change Lingerie och arbetade stängning. Gud vad längesedan jag jobbade där nu, hade två kunder på hela kvällen vilket var skönt. Då kunde jag hänga upp och larma allt nyinkommet. Jossan hade fixat kaffe, chokladbollar och trocadero så det gick ingen nöd på mig. Har dessutom hunnit med dansträning, lämna tillbaka två datorer som inte fungerade (typiskt min otur), en extraträning samt dra ut en visdomstand. Att dra en tand var ingen big deal. Har bunkrat upp med massvis av soppor men kunde äta vanlig mat samma dag. Ska sluta lyssna på andras skräckhistorier när det kommer till tanddragningar osv. 

Idag är det min lyckodag. Mina tre bästa program går nämligen på tv:n SAMTIDIGT 🥰 Minnet av ett brott på TV3, Whalgrens Värld på 5:an och Tillsammans med Strömstedts på 4:an. Alltså Strömstedts är mitt favoritprogram all time! Älskar kärlek och relationer men konstigt nog så hatar jag karlar. Och nej kvinnor är värre än män, så att bli lesbisk är inget alternativ. 

Börjar verkligen vänja mig vid tanken av att bli karllös resten av mitt liv. Avla går att göra på annat sätt #modernkvinna90

(null)

Hur har din vecka varit? Hatar du också karlar? I vilket fall så önskar jag dig en fin kväll. 

(null)