Torsdag

Bästa torsdagen på länge. En kul dag på jobbet med full fart. Har varit en tråkig vecka i övrigt så det var kul att få avsluta arbetsveckan på kontoret så här. 

Fyndade mössa och vit polotröja igår. Tror den vita polon kommer bli en favorit i vinter. 

(null)

Ikväll har jag yogat, så skönt! Har faktiskt lyckats få med mig Annie på yoga nu. Så det är kul att vi kan ses även där 💕  

Nu är det soffläge framför Wahlgrens Värld. 

(null)

Och imorgon är jag superpeppad på massa SAND ekonomi-arbete hemifrån. Alla kunder har lämnat in sina papper i tid?! Alltså mitt goal denna månad är att inte behöva sitta kvällen innan och bokföra/deklarera för glatta livet. Nu dessutom när kvartalsmomsarna ska in så det är dubbelt så mycket jobb. 

Är det något i livet jag är tacksam över så är det att jag kan kombinera en anställning med att driva eget. Något som jag märkt är värt väldigt mycket för mig är att få styra min egen tid. Att sitta fast på samma kontor måndag till fredag mellan kl 8-17 är inte min grej. Att kunna få styra åtminstone en dag i veckan är tacksamt. Helgen känns så mycket längre för mig när jag kan arbeta hemifrån på fredagarna. 

Hur ser ditt drömupplägg ut när det kommer till arbetstider? Trivs du med 8-17 eller vill du arbeta effektivt och kunna styra din tid själv? 

(null)