Tant Grå

Snabb uppdatering om livet från sängen. Jag har gått och lagt mig klockan åtta varje kväll denna vecka förutom i måndags då jag jobbade fram till klockan halv nio på kvällen. Missade dansträningen, så himla synd! Hade verkligen sett fram emot just det passet. Har varit trött i veckan, dock absolut inget ovanligt nuförtiden. Det är en sorg att varje dag vakna upp trött, även på helgen. 

Jag och Annie pratade om det på lunchen idag, att hon är den som varit den trötta utav oss två. Nu är det jag som är tröttheten personifierad. Jag har alltid kunnat klara mig på 5 till 6 timmars sömn nu räcker knappt 12 timmar till att få mig på banan. Jag känner inte igen mig själv. Vad behöver jag? Vad är fel? Äter ju dock medicin för hjärtat nu men märker ingen skillnad. 

Jag är personen som alltid varit en nattuggla jag har aldrig velat gå och lägga mig. Att just gå och sova för natten har aldrig varit min OS-gren. Nu vill jag inget annat. Helst så vill jag sova direkt efter jobbet och sova till nästa dag. Men då får jag ju faktiskt inget vettigt gjort. 

Ville bara skriva av mig om min trötthet. Har aldrig förstått mig på de som varit trött tidigare och klagat på just detta. Jag har själv alltid varit morgontrött men väl uppe så har jag blivit pigg. Nu är jag tröttare när jag väl kliver upp än när jag vaknar typ. Detta påverkar mig väldigt mycket. Såklart. Känner mig som en dålig människa som inte har en bra hälsa. Känner mig som en dålig anställd, känner mig som en lat egen företagare. Känner mig som en dålig kattmamma till Ophelia. Något tar extremt mycket energi från mig. 

Visst är det jobbigt att veta vad man behöver fastän det inte rimmar med det man vill? 

(null)