Min Dag

I lördags hade jag och Annie en fin dag tillsammans. I födelsedagspresent så fick jag nämligen en dag med brunch och relax på Himlabadet. Så mysigt! Annie kom och plockade upp mig på förmiddagen innan vi åkte till Brasserie Verket på Scandic och proppade i oss brunch. 
 
 
Jag kände verkligen att något konstigt har hänt med kroppen. Jag tror något som kallas kalorier har flyttat in i min garderob, alla känns trångt och tight. Kan ha varit väldigt mycket utav det goda nu på slutet också. Eller egentligen så har jag levt väldigt gott ända sedan julbaket förra året. 
 
 
Vi hade det så skönt på relaxen. I fyra timmar var vi där och bubblade/bastade. Väl i bubblet träffade vi två trevliga män som jag bjöd upp på ett parti shuffleboard. Haha, förstår inte vart det kom ifrån. Men vi blev spontana, jag tänkte att en lugn kväll i soffan skulle vara skönt, så blev det inte. 
 
Alla bord på E-street var fullbokade så då gick vi till Bastard Burgers, om ni frågar mig så är det BB du bör gå till istället för APA. Just sayin'. Och egentligen är det inte konstigt att jag kände mig som en val efter en stor brunch, öl, burgare och cider. Stackars min kropp, hehe! 
 
 
Nåväl, vi tog stämpel på E-street och for sedan upp till södra med grabbarna som vi hittade på relaxen. Vi shufflade och tjejerna (jag och Annie) vann. Wiho! Kul att kunna leverera i något. 
 
 
 
Väl på E-street skulle jag fria till min barndomskärlek. Casper i Arvingarna, dock insåg väl jag att det har hänt en hel del med oss båda under dessa 24 år. Bland annat så är inte mina känslor lika starka som då. Men utseendet har han då alltid haft. 
 
 
Igår hade jag dansuppvisning och kan ha varit mitt livs sämsta performance ever, men jag bjuder på det. Så trött och ofokuserad. Jag är inte 25 år längre även om Claudia vill tro det. Men helgen får 10 av 10 burgare.Och fick även för mig att boka in mig på ett pole dance-pass. Har bara kört koreograferade danskurser de senaste två åren. Men nu bokade jag in på en pole dance 5/6. Alltså en kurs för nivåerna 5 & 6. Jag är galen. Vi får se hur handleder kommer att mäkta med detta.  
 
Ikväll fortsätter mitt senaste projekt där hemma, vad det är får ni se senare....