Men hjärtat

Trodde jag skulle vara en mer flitig bloggare än vad jag egentligen är. Ambitionsnivån var hög men det var nästan bara det. 

Nåväl, denna vecka har varit märklig. Det har spökat hos mig. Tv:n slog på sig själv ute i vardagsrummet när jag och Ophelia var inne i sovrummet redo för att sova. Läskigt. Men det var nog mormor. Hon har visat sig mer än en gång och det känns skönt ❤️ på tisdag ska jag på en sittning med ett medium och det känns spännande och känslofyllt. Saknar ju mormor så. 

Bakade en kladdkaka till kladdkakans dag igår på jobbet som vi fikade rester på idag. Lunchade på Biteline idag med J och N, känner mig smal. Ikväll gjorde jag en alldeles för god pastasås, jättesmalt. 

Igår var jag till vår företagsläkare. Allt såg fantastiskt ut, jag blev väldigt mallig över mina resultat som var helt fantastiska enligt Dr D. Tills vi tog EKG. Nu är jag alltså ordinerad hjärtmedicin och ska äta en liten dos en vecka, då är det återbesök. Bara jag blir av med min trötthet är jag nöjd. 
 
(null)

Ikväll har jag myskväll, inga tända lampor och bara tända ljus. 

(null)

Imorgon har jag tid för att göra naglarna samt att jag ska luncha med Liisa, Dessan, Sophie och lilla baby-Sam! Jag längtar. Både efter brudarna och bäbis. Imorgonkväll så ville Claudia, Jossan och Magda fira mig i efterskott. Det blir en riktig umgängesfredag ❤️ lördagen blir en arbetsdag då momsar ska in på måndag. 

Vad gör du i helgen? 

(null)