Bimbo

Det måste ha varit fullmåne igårnatt. Folket var som galna ute på krogen. Men kul hade vi. På förfesten satt vi och kikade på mitt första avsnitt från Hoppas Det Smakar. Alltså Gud vad jobbigt det är att se sig själv. Men kul ändå på något sätt. Fast mest besvärande. Avsnitten går fortfarande att se på Viafree för den som är nyfiken. 

(null)


Jag och mamma bakade igår. Det blev lussekatter, pepparkakor och saffransgifflar med vit choklad. Pojkarna på jobbet kommer bli bortskämda. 

(null)

Julen har fått flytta fram nu och det känns mysigt. Älskar verkligen mina stakar från Rusta. De du skymtar i bakgrunden...

(null)

I lördags var jag på dejt. Eller kan man kalla det för dejt? Alltså jag vet inte. Tycker jag är så dålig på sånt där. Inte heller kanske så bekväm men det gick bra. Vi tog ett varv runt sjön i den kalla blåsten. 

(null)

Idag har jag varit trött och ikväll var vi ett gäng som käkade middag på E-street och körde musikquizet som E-street anordnar varje söndag. Vi vann inte, men det trodde jag inte heller, däremot gick det bättre än förväntat. 

Blev kallad för bimbo igår i kön till E-street. 
- Hej 90-talet ringde och ville ha tillbaka sitt förlegade uttryck. 

Jag ifrågasatte mannens kompetens i att just vara en man, för enligt mig så uttalar sig inte civiliserade män sig på det sättet till en kvinna. 

(null)

Nu ska den här bimbon sova. Natti natti. 

(null)