Sandra Spanar: Tema guld

Tänkte börja med ett inlägg som kommer att vara återkommande veckovis, nämligen Sandra spanar. Helt enkelt så tipsar jag er om inredning som jag gillar. Kan även vara skönhet, poddar, böcker eller vad som helst som jag gillar. Kul va? :) 
 
Idag har jag spanat igenom H&M Home's sortiment och hittat tre guldklimpar (med betoning på guld) som jag mer än gärna skulle implementera i mitt hem. Jag har fokuserat idag på just dekorationer. 
 
 
 
Spegeln tänker jag in i en tavelvägg tillsammans med svarta ramar. Jag tycker att det är fint att blanda in små speglar, lampetter eller vägghängda vaser i en tavelvägg, det blir mer spännande. Vill man vara riktigt modig så kör på med bara speglar i olika former. Se bild nedan, här har man lyckats att få ihop det till en snygg enhet. 
 
 
Krukan med fat gillar jag mycket, jag tycker att det gör väldigt mycket med ett litet fat under krukan. Det känns lyxigt. Just nu är jag inne i en period där jag vill ha krukor som går i naturtoner, alltså inte svarta eller kritvita krukor. Tycker det känns mer harmoniskt med krukor i beige, mullvad, grått och gräddvitt. 
 
Doftljusen tycker jag är fina var för sig eller tillsammans på en ljusbricka. Det lilla guldemblemet tycker jag gör mycket då ljuset i sig är väldigt stilrent. 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och bege mig ner på stan för att köpa en liten present :) 
Önskar dig en fin lördag!
 
 
 
 
 
 
 
 
Guld - H&M Home

Är Jag Frisk Nu?

Igår var det dansträning x2. Älskar onsdagar och dansen. Fick även en förfrågan om att uppträda under ett företagsjippo på tisdag. Det är med skräckblandad förtjusning jag ställer upp. 

(null)

Nästa vecka så drar en ny era in i mitt liv. Jag har under en lååång tid bara kört på och inte tagit hand om mig själv vilket ha resulterat i en svajande hälsa. 

Har hamnat i en ond spiral som jag nu vill bryta mig fri från. Äter onyttigt, sover dåligt, är uppe i varv samtidigt som jag är supertrött, rör inte på mig så mycket som jag borde, stressar och lever on the edge hela tiden. Men nu ska jag ta tag i det här så gamla Sandra kommer tillbaka. 

Förkylningen är i vilket fall borta nu, så idag väljer jag att friskförklara mig.  

Längtar till nästa vecka då jag ska återgå till min älskade morgonträning som har legat på is under två år. Kan gymma på morgonen och duscha på jobbet, tur vi har dusch :) 

(null)

Vad ska du göra i helgen? 

Jag ska iväg på en hemlighet. Hihi :) 

(null)

Zara På Väggen?

Idag kompade jag ut en timme tidigare från jobbet, skönt! :) 

Ikväll har jag hunnit med både ett yoga-pass samt en promenad runt sjön. Det är riktigt höstigt och kallt ute nu. 

(null)

Nu funderar jag helt seriöst på att gå och lägga mig för natten. Är så trött. Har två möten imorgon på förmiddagen och en dejt med min naprapat. Spännande och se om min kropp spänt av sedan sist. 

Fick hem min poster som jag beställt från Fotografiska igår. Har dock inte bestämt mig vart jag ska hänga upp den eller om jag överhuvudtaget ens ska ha kvar den? Coolt motiv på Zara Larsson men har inget passande ställe här hemma att hänga upp den...

(null)

Hade jag haft en dotter i tonåren så hade den varit passande där. Var nog min rebelliska sida som klickade hem denna poster. Återstår nu att se om den får stanna kvar... 
(null)

Birsta City-husfest

Igår var det prisutdelning, fest och jubileum med Birsta City. För er som inte vet så har jag arbetat extra under våren och sommaren. 

Jag var i våras underklädesmodell för Change Lingerie när Birsta City firade 10 års-jubileum. Jag blev då i samma veva erbjuden att jobba extra då jag lockade in kunder till butiken och promotade underkläderna väldigt bra. Jag är själv helt såld på Changes underkläder. 

(null)

Så det var så allt började och igår var det alltså fest.  Temat var jubileum. 

(null)

(null)

Jossan min vän, dansinstruktör och chef vann pris som årets ledare, ett pris som var så välförtjänt. Gudarna ska veta att denna kvinna är något utöver det vanliga. Hon är helt amazing och det finns ingen som henne ❤️  hon kommer gå långt denna brud. 

Väl värd kvinna att vinna pris som årets ledare. 

(null)

(null)

(null)
Mina älsklingar 💕

(null)

(null)

Claudia den underbaringen hade skickat in en motivering och nominerat mig till årets glädjespridare. 

"I mina ögon har du vunnit denna kategori! Här är min motivering babe: 
Med ditt stora leende och härliga fniss är du en naturlig glädjespridare! Att få jobba med dig är fantastiskt, du lyfter energinivån och i ditt glada driv tar du med dig alla du möter. I butiken skapar du alltid en positiv stämning, vilket har bidragit till att så många kunder trivs hos oss extra mycket. Tacksamt över att få jobba med en energiknippe som dig! Sandra Andersson, ditt fina välkomnande, ditt positiva sätt att vara och din service inriktade attityd till jobbet gör dig utan tvekan värd till Årets Glädjespridare."

Hur fint?! 😍 Förstår du hur härligt och kul vi har på jobbet? 

Har fått så mycket kärlek denna helg från vänner och arbetskamrater kommer lever länge på det. Är så tacksam över att ha fått träffa så mycket fantastiska människor via mitt arbete. Jag är lyckligt lottad på den fronten ❤️ 

Kvällen fortsatte sedan ute i Sundsvalls nattliv. En utav de bättre kvällarna.

Idag har jag varit trött och sovit större delen av dagen. Jag hoppas jag kommer vara pigg imorgon då en ny arbetsdag väntar och en ny vecka. 

(null)