Sandra Spanar: Tema guld

Tänkte börja med ett inlägg som kommer att vara återkommande veckovis, nämligen Sandra spanar. Helt enkelt så tipsar jag er om inredning som jag gillar. Kan även vara skönhet, poddar, böcker eller vad som helst som jag gillar. Kul va? :) 
 
Idag har jag spanat igenom H&M Home's sortiment och hittat tre guldklimpar (med betoning på guld) som jag mer än gärna skulle implementera i mitt hem. Jag har fokuserat idag på just dekorationer. 
 
 
 
Spegeln tänker jag in i en tavelvägg tillsammans med svarta ramar. Jag tycker att det är fint att blanda in små speglar, lampetter eller vägghängda vaser i en tavelvägg, det blir mer spännande. Vill man vara riktigt modig så kör på med bara speglar i olika former. Se bild nedan, här har man lyckats att få ihop det till en snygg enhet. 
 
 
Krukan med fat gillar jag mycket, jag tycker att det gör väldigt mycket med ett litet fat under krukan. Det känns lyxigt. Just nu är jag inne i en period där jag vill ha krukor som går i naturtoner, alltså inte svarta eller kritvita krukor. Tycker det känns mer harmoniskt med krukor i beige, mullvad, grått och gräddvitt. 
 
Doftljusen tycker jag är fina var för sig eller tillsammans på en ljusbricka. Det lilla guldemblemet tycker jag gör mycket då ljuset i sig är väldigt stilrent. 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och bege mig ner på stan för att köpa en liten present :) 
Önskar dig en fin lördag!
 
 
 
 
 
 
 
 
Guld - H&M Home

Är Jag Frisk Nu?

Igår var det dansträning x2. Älskar onsdagar och dansen. Fick även en förfrågan om att uppträda under ett företagsjippo på tisdag. Det är med skräckblandad förtjusning jag ställer upp. 

(null)

Nästa vecka så drar en ny era in i mitt liv. Jag har under en lååång tid bara kört på och inte tagit hand om mig själv vilket ha resulterat i en svajande hälsa. 

Har hamnat i en ond spiral som jag nu vill bryta mig fri från. Äter onyttigt, sover dåligt, är uppe i varv samtidigt som jag är supertrött, rör inte på mig så mycket som jag borde, stressar och lever on the edge hela tiden. Men nu ska jag ta tag i det här så gamla Sandra kommer tillbaka. 

Förkylningen är i vilket fall borta nu, så idag väljer jag att friskförklara mig.  

Längtar till nästa vecka då jag ska återgå till min älskade morgonträning som har legat på is under två år. Kan gymma på morgonen och duscha på jobbet, tur vi har dusch :) 

(null)

Vad ska du göra i helgen? 

Jag ska iväg på en hemlighet. Hihi :) 

(null)

Zara På Väggen?

Idag kompade jag ut en timme tidigare från jobbet, skönt! :) 

Ikväll har jag hunnit med både ett yoga-pass samt en promenad runt sjön. Det är riktigt höstigt och kallt ute nu. 

(null)

Nu funderar jag helt seriöst på att gå och lägga mig för natten. Är så trött. Har två möten imorgon på förmiddagen och en dejt med min naprapat. Spännande och se om min kropp spänt av sedan sist. 

Fick hem min poster som jag beställt från Fotografiska igår. Har dock inte bestämt mig vart jag ska hänga upp den eller om jag överhuvudtaget ens ska ha kvar den? Coolt motiv på Zara Larsson men har inget passande ställe här hemma att hänga upp den...

(null)

Hade jag haft en dotter i tonåren så hade den varit passande där. Var nog min rebelliska sida som klickade hem denna poster. Återstår nu att se om den får stanna kvar... 
(null)