Saknar

(null)

Jag tänker på mormor varje dag. Jag saknar henne varje dag. Önskar att hon fanns varje dag.

Yoga

Igårkväll så yogade jag och Annie. Ett ganska jobbigt pass för att vara just yoga. Tycker inte heller att just det passet vi var på är särskilt kul om jag ska vara ärlig. Men det är hälsosamt för kroppen. 
 
Efter yogan så lyckades jag norpa en mysstund med Ophelia i soffan. Mitt goal är att hon ska bli en mysis delux.
 
 
Hon är nämligen inte ett sån där katt som gillar att mysa i soffan eller i knät. Bara om det är på hennes villkor och då främst mitt i natten när jag ligger och sover. Då passar hon på att sätta sig på mitt ansikte, slicka mig i ansiktet med hennes sträva tunga och trampa med tassar och klor på min tunnaste hud. Just om NÄR det ska gosas är vårt största problem i hennes och mitt förhållande. Jag vill gosa efter jobbet i soffan, hon vill gosa mitt i natten när jag sover som bäst. 
 
Nåväl, söt är hon. Det kan jag inte ta ifrån henne. Speciellt söt är hon när jag ligger i sängen och läser, viker ner boken och möts av en Ophelia som ligger bredvid och håller i sin bästa kattleksak med sina små små söta lurviga tassar. 
 
 
Gud hjälpe mig, hon är så söt så jag vill äta upp henne. 
 
Berättade jag för dig att jag var på återbesök för mina ögonbryn förra veckan? Nu är det vaselin som gäller i två dagar till samt inget smink. Gillar inte att gå med osminkade bryn, men visst är de fina? Bästa som hänt mitt ansikte är bryntatuering. 
 
 
 

Nunnan

I fredags så blev det bowling och shuffleboard på Södra Berget med pinglorna och Victor. Hur det gick för min del på bowlingen låter vi vara osagt och går sedan vidare med hur livet var under lördagen. Hade fortfarande lite känningar efter migrän på lördag förmiddag. Som tur var gick det över. 
 
Lördagen gick i ett svep och när jag skulle sminka mig ville inte sminket fästa på mitt ansikte. Har aldrig varit med om maken, fick ta bort allt och börja om. Men väl hos Magda kände jag mig high on life. Magda hade pyntat sitt hem så fint och bjöd på bål. Jag kockade ihop en kanna med Pink Señoritas. 
 
 
 
Att nunnan, the nurse, Snövit och Catwomen var på E-street just denna kväll var ett uppskattat inslag på krogen. Haha! Om vi säger såhär, har jag dåligt med cash på kontot och vill ha shotbricka ute på krogen kan jag gå ut i min "sexy nun-outfit". 
 
Hur var din helg?
 
 
 

Migrän

Nu är jag så less på denna migrän. Både igår och idag står det migrän på dagsmenyn. Jag kontaktade faktiskt nyss min läkare och bad om en remiss för injektion av botox. Vi får se vad hon säger. Något måste göras, jag är trött på smärtan och att känna mig loj när jag äter medicinen. Jag håller mina tummar, för botox är mitt sista alternativ. 

Igårkväll mådde jag hyggligt. Jag var och fixade mina bryn och jag och Annie var inbokade på ett yogapass som blev inställt i sista stund. Så då köpte vi istället thaimat och bokade en resa till Prag under våren. Äntligen något kul att se framemot. 

Senare idag har jag tid för synundersökning, blir inte förvånad om min syn försämrats och jag måste ha nya glasögon. Just my luck 🍀 

Nu ligger jag i sängen och vilar. Hoppas att medicinen snart hjälper. Brudarna ville bowla idag och jag hoppas jag mår bättre så jag kan vara med. 
Annars får jag mysa framför Idol med Ophelia som är nybliven ettåring. 

(null)

Vad gör du denna fredag? Och firar du Halloween nu i helgen eller nästa? 👻 

(null)