30 år VS. en vecka


Idag har jag mått som man nog bör göra efter en fenomenal överraskningsfest med billig dryck i baren. Jossan den fantastiska kvinnan blev igår kidnappad från jobbet och hamnade därefter på sin 30-årsfest. Snodde några bilder från Jossans instagram, hoppas att jag kan bjuda på fler bilder imorgon. Jag och Claudia bjöd på ett uppträdande därav våra snygga bodys. 

(null)
(null)

Idag var jag och hälsade på det senaste tillskottet i klanen Berlin/Andersson. Nämligen ljuvliga lilla Lilly 🌸💕 

(null)

(null)

(null)

(null)

Så mycket kärlek. En vecka gammal är den lilla sötnosen. Det är svårt att slita blicken från en helt nybakad unge, tiden står som still när jag sitter där med lilla Lilly. 

Men nog om fest och bäbisprat. Nu väntar sängen.

(null)

Veckan Som Varit

I tisdags hoppade jag in på Change Lingerie och arbetade stängning. Gud vad längesedan jag jobbade där nu, hade två kunder på hela kvällen vilket var skönt. Då kunde jag hänga upp och larma allt nyinkommet. Jossan hade fixat kaffe, chokladbollar och trocadero så det gick ingen nöd på mig. Har dessutom hunnit med dansträning, lämna tillbaka två datorer som inte fungerade (typiskt min otur), en extraträning samt dra ut en visdomstand. Att dra en tand var ingen big deal. Har bunkrat upp med massvis av soppor men kunde äta vanlig mat samma dag. Ska sluta lyssna på andras skräckhistorier när det kommer till tanddragningar osv. 

Idag är det min lyckodag. Mina tre bästa program går nämligen på tv:n SAMTIDIGT 🥰 Minnet av ett brott på TV3, Whalgrens Värld på 5:an och Tillsammans med Strömstedts på 4:an. Alltså Strömstedts är mitt favoritprogram all time! Älskar kärlek och relationer men konstigt nog så hatar jag karlar. Och nej kvinnor är värre än män, så att bli lesbisk är inget alternativ. 

Börjar verkligen vänja mig vid tanken av att bli karllös resten av mitt liv. Avla går att göra på annat sätt #modernkvinna90

(null)

Hur har din vecka varit? Hatar du också karlar? I vilket fall så önskar jag dig en fin kväll. 

(null)

Vin

Igår på förmiddagen hände en hemsk olycka som kunde slutat illa. Men mitt liv är inne i en period där inget går som det ska. Så det är i princip att bara stå ut. 

Igår var det ost- och vinkväll hos Jossan med tjejerna. Så mysigt. 

(null)

Och såklart var vi ut. Helt ärligt vet jag inte senast jag hade en nykter helg. Jag ser framemot det mer än något annat. En jobbfri och alkoholfri helg, ge mig. 

I veckan ryker visdomstanden, min dator kommer och en sak till kommer att ske. Men jag kan inte berätta mer. 

Nu ska jag vika tvätten som ligger och väntar på sängen. 

(null)

Jag får skriva mer imorgon. 

(null)

Tant Grå

Snabb uppdatering om livet från sängen. Jag har gått och lagt mig klockan åtta varje kväll denna vecka förutom i måndags då jag jobbade fram till klockan halv nio på kvällen. Missade dansträningen, så himla synd! Hade verkligen sett fram emot just det passet. Har varit trött i veckan, dock absolut inget ovanligt nuförtiden. Det är en sorg att varje dag vakna upp trött, även på helgen. 

Jag och Annie pratade om det på lunchen idag, att hon är den som varit den trötta utav oss två. Nu är det jag som är tröttheten personifierad. Jag har alltid kunnat klara mig på 5 till 6 timmars sömn nu räcker knappt 12 timmar till att få mig på banan. Jag känner inte igen mig själv. Vad behöver jag? Vad är fel? Äter ju dock medicin för hjärtat nu men märker ingen skillnad. 

Jag är personen som alltid varit en nattuggla jag har aldrig velat gå och lägga mig. Att just gå och sova för natten har aldrig varit min OS-gren. Nu vill jag inget annat. Helst så vill jag sova direkt efter jobbet och sova till nästa dag. Men då får jag ju faktiskt inget vettigt gjort. 

Ville bara skriva av mig om min trötthet. Har aldrig förstått mig på de som varit trött tidigare och klagat på just detta. Jag har själv alltid varit morgontrött men väl uppe så har jag blivit pigg. Nu är jag tröttare när jag väl kliver upp än när jag vaknar typ. Detta påverkar mig väldigt mycket. Såklart. Känner mig som en dålig människa som inte har en bra hälsa. Känner mig som en dålig anställd, känner mig som en lat egen företagare. Känner mig som en dålig kattmamma till Ophelia. Något tar extremt mycket energi från mig. 

Visst är det jobbigt att veta vad man behöver fastän det inte rimmar med det man vill? 

(null)