Lyckligare kan ingen vara

Jag har nyss kommit hem från bion nu som H bjöd mig på. Vi såg "Lyckligare kan ingen vara". Superbra film och blödiga lilla jag grät en skvätt till och med. Filmen får ⭐️⭐️⭐️ av fem stjärnor. Mysigast är nog ändå att gå på bio och hålla hand 😚 

Imorgon har jag dansträning på förmiddagen och imorgon åker vi iväg på mini-semester till Höga Kusten och firar nyår. Ska bli mysigt och lite pirrigt. 

Idag har jag jobbat både på kontoret och hemifrån några timmar. Sedan har jag lite smått börjat städa undan julen och möblera om lite. Efter nyår ska nämligen hemmet fotograferas igen och publiceras på en sajt. Kan berätta mer om detta lilla projekt senare. 

Igår sa vi hejdå till vår Claudia som åker iväg sju månader. Gumman ska ut på livets resa och göra både Australien, Kina och Bali. Förstår inte hur jag ska klara mig utan vårt glädjepiller ❤️

(null)
(null)
(null)
(null)

Maten på Udda var magisk jag tog rödbetsgravad lax, carpaccio, sötpotatis och lammtacos. 

Men som sagt hur ska jag klara mig utan min exotiska latina lady?! 

Det finns ingen som Claudia. Hon är one of a kind. En ljusbärare med ett gott hjärta, skinn på näsan, kropp som en gudinna och helt fantastisk. Minns första gången jag såg henne uppträda på dansstudion och det var magi att se henne. Aldrig någonsin har jag sett en människa med sån kroppskontroll, utstrålning och pointade tår. Jag och Sofia som satt bredvid mig kollade på varandra och var helt golvade av denna Claudia. 16 år gammal kom hon in så självklart och dansade som ingen annan. Aldrig trodde jag att jag skulle klicka såhär med en 9 år yngre tjej. Men hon är en gammal själ i en ung kvinnas kropp. Claudia kom in så självklart i mitt liv och i min umgängeskrets i våras, det känns som jag känt henne för evigt. Skulle kunna fortsätta och skriva om Claudia hur mycket som helst. Men jag avslutar här. 

- Älskling, läser du det här vill jag att du ska veta att mitt mammahjärta gråter och jag älskar dig så! ❤️

(null)
(null)

(null)Holm

Ikväll bjöd Maja på takomys ute i Holm. Så himla mysigt att få se hur gumman har det ❤️ 

(null)
Annie tycker bordet var burdust och skålar blygt med glöggen 😂 haha, hjärtat 🥰❤️

(null)

Är så glad för Majas skull, tänk att hon hittade kärleken i Holm. 

Idag har det även varit kalas för Fredde. Jag passade på att gosa och leka med både Jocke och Lilly.

Lilly är så lik Joakim när han var bäbis. Och Joakim har blivit så kramgo och babblig. 

(null)

Helgen är fullspäckad. Vi ska säga hejdå till Claudia som ska ut och resa i sju månader. Jag och Annie ska relaxa på Himlabadet. Jag och H ska gå på bio. Sedan har jag dansträning och på söndag åker jag och H upp till Höga Kusten för att fira nyår. Och vi måste handla saker tills dess också. 

Mycket att göra. Tur det är sånna saker som fyller på energiförrådet ❤️ Måste jobba imorgon också plus käka lunch hos morfar. Sa jag att jag hade mycket att göra? 

(null)

(null)


Juldagen

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

Det var full fart igår. Och nu idag är det sängläge. Har ont i håret idag. Men det var superkul igår. Plockmiddag och prosecco-pong här hemma hos mig innan vi gjorde stan. 

(null)


Julafton

Snabb sammanfattning av julafton: 

- bilåkning 
- mat 
- julklappar 
- bäbisgos

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)